Over Allure

Allure is een ervaren koor dat haar roots al ver in het verleden heeft liggen. Het koor is n.l. al ontstaan in 1957 onder de naam “Westfries Dameskoor”en heeft in 2012 besloten om verder te gaan onder de naam ALLURE. Een naam die nu beter past bij onze uitstraling en muziekkeuze van eigentijds tot licht klassiek. Daarbij wordt  de gezelligheid niet uit het oog verloren.

Op dit moment bestaat het koor uit 41 leden in de leeftijd van 35 tot 72 jaar, verdeeld over vier stemgroepen.

Ons koor is op zoek naar vrouwen die het leuk vinden om samen te zingen en naar een optreden toe te werken. Ook is het mogelijk om op projectbasis mee te doen.

Als je wilt weten wat wij tijdens onze repetities doen en je bent nog geen 65 jaar, kom dan eens vrijblijvend langs op  de dinsdagavond in cultureel centrum “Het Trefpunt” aan de Sportlaan 11 in Wognum om  19.30 uur, en doe mee aan een repetitie.