Concert samen met het Westfries mannenkoor

Wanneer: zondag 31 maart 2019

Locatie: Bonifaciuskerk, Spanbroekerweg 186, 1715GV Spanbroek

Beste muziekliefhebber,

Op zondagmiddag 31 maart a.s. kunt u genieten van een uniek concert door Het Westfries Mannenkoor samen met het vrouwenkoor Allure.
Door deze afwisseling en samenzang ontstaat een prachtig gevarieerd programma.
Het concert vindt plaats in RK Bonifatiuskerk, Spanbroekerweg 188 in Spanbroek.
Deze prachtige kerk heeft een zeer goede akoestiek.
Het belooft een mooie muziekmiddag te worden!
De toegang is € 10, – incl. programmaboekje.
U komt toch ook?

Boni Extra

U kunt ook de link hieronder openen:

1901 flyer A5 concert Westfries Allure v2[998]

korenfestival 25 mei 2019 Monnickendam

Wanneer: zaterdag 25 mei 2019

Locatie: Monickendam

De 24e Korendag Monnickendam, die plaats zal vinden op 25 mei 2019 belooft weer een groot festijn te worden. Ook wij zingen dit jaar mee.

Aan de Korendag Monnickendam nemen jaarlijks ongeveer 75 koren deel, die optreden op 6 verschillende locaties in het mooie stadje Monnickendam. Koren uit verschillende delen van Nederland zullen zich weer van hun beste kant laten zien. Elk koor krijgt daarbij 25 minuten om zich te presenteren met zijn eigen repertoire, van klassiek tot shanty, van religieus tot pop.

Wij zingen muziek uit diverse musicals, waaronder Don’t cry for me Argentina (uit Evita), I don’t know how to love him (uit Jesus Christ Superstar), Colors of the wind (uit Pacahontas) en All I ask for you (uit The Phantom of the Opera).

Komt u ook luisteren?